Markkinoinnin muutos tuo valoa businesskaamokseen

Vaikka maailma näin talvipäivän seisausta odotellessa näyttääkin pimeältä, mahtuu joukkoon myös muutama hyvä uutinen:

  1. Joulu ja pieni hengähdystauko on tulossa.
  2. Uusi vuosi alkaa ja edellytykset järkevään kaupallistamiseen ovat paremmat kuin koskaan ennen. Myynti ja markkinointi on suurimmassa murroksessaan sitten 1950-luvun, kiitos uusien IT-ratkaisujen ja osaavien palveluntarjoajien. Pidä huolta siitä, että olet oikeaan suuntaan menevässä junassa! Muista myös, että sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse.
  3. Nyt kun ainoa pysyvä asia on muutos, on muuttuminen myös helpompaa kuin ennen. Eikä kukaan – oli kyse sitten henkilöstöstäsi tai asiakkaistasi – kyseenalaista muutoksen tarvetta. Mukavuusalueelle jäävät organisaatiot ovat taatusti tulevaisuuden häviäjien joukossa.
  4. Myös asiakkaasi haluaa muutosta ja entistä kilpailukykyisempiä ratkaisuja. Lisäksi taantuman aikana on helpompi ja edullisempi kansainvälistyä ja ottaa markkinaosuutta. Kun ymmärrät asiakkaasi tarpeet kilpailijasi paremmin, luot uutta myyntiä ja saat lisäpotkua tuotekehitykseen.

Jos haluat keskustella miten markkinoinnin muutos voi parantaa kilpailukykyäsi, ota yhteyttä. Sitä ennen kannattaa kuitenkin nauttia pikku tauosta ja ladata akkuja.

Rauhallista joulua ja entistä kilpailukykyisempää uutta vuotta!

Lue asiakkaidemme  menestyksestä

Kaupallista = Menesty