Tuloksellinen kaupallistaminen vaatii uusia taitoja

Tuloksellinen kaupallistaminen vaatii uusia taitojaMaailma muuttuu hurjaa vauhtia. Selkeän suunnan löytäminen ja tuloksellinen kaupallistaminen  vaativat aivan uudenlaista ajattelua: lunastat paikkasi muuttuvilla markkinoilla ainoastaan asiakaslähtöisellä strategialla ja harkitulla, kustannustehokkaalla jalkautusohjelmalla. Ja jotta jalkautus onnistuisi, on joukkueesi osattava asiansa.

Kenen joukoissa seisot?

Monet edelläkävijät ovat huomanneet, että avoimuus saa kehityksen moottorit käyntiin. He ovat tunnistaneet sisäiset ja ulkoiset haasteensa ja valjastaneet muutoksen toteuttamisen tueksi asiantuntevat alihankkijat. 

Uusia taitoja ei opita sisäisenä kehitysprojektina muun toiminnan ohessa. Nyt on aika valita ykkösketjun jäsenet ja lähteä rohkeasti tekemään asioita. On päätettävä, oletko menestyjien vai häviäjien joukossa.

Me uskomme kaupallistamiseen

Muutos näkyy myös kaupallistamisen palveluissa. Lähdimme vuonna 2007 ensimmäisinä Suomessa kehittämään tuotteistettua myyntiä ja markkinointia ja olemme ehtineet kokea kasvuyrityksen paineet.

Hyvät asiakkaamme ja alihankkijamme ovat kannustaneet meitä kehittymään ja kasvamaan sekä täsmentämään oman asiakaslupauksemme ja -arvomme.

Vipu – the commercialisation agency – on meille pienen unelman toteutuminen. Uskomme tuotteistettujen kaupallistamispalveluiden tuomaan tehokkuuteen, emme pelkää jakaa asiakkaittemme haasteita ja olemme sitkeästi mukana toteuttamassa konkreettista uutta kasvua.

Tuotteistettu palvelu tuo asiakkaita kaikille

Tuotteistuksen ansiosta voimme skaalata kaupallistamispalveluitamme helposti erikokoisille yrityksille sekä tarjota ylivoimaisen hinta-laatusuhteen, oli kyse sitten innovaatioiden kaupallistamisesta, tuotteen lanseeraamisesta, myyntiliidien luomisesta tai markkinoinnin tuloksellisuuden lisäämisestä.

Autamme asiakasyrityksiämme hankkimaan uusia asiakkaita. Joukossa on aloittavia yrityksiä, joiden on saatava tuloksia nopeasti sekä vakiintuneita, isompia yrityksiä, jotka hakevat markkinointiin ja tuotemyyntiin tiukkaa fokusta ja uutta myyntiä.

Tunnistatko sinä haasteesi?

Kaupallista = Menesty