4 hyvää syytä siirtyä HubSpot-sivuston käyttöön

Kirjoittanut Sari Myllynen - 22 tammikuuta, 2019

2 min lukuaika

Oletko kyllästynyt nykyiseen CMS-järjestelmään (julkaisujärjestelmään), mutta epäröit mitä tehdä? Ymmärrän tunteesi. Projekti voi todella mietityttää, sillä huomioon otettavia asioita - niin isoja kuin yksityiskohtiakin - on valtavasti, lähdettäessä siirtämään koko verkkosivustoa järjestelmästä toiseen. Miten saada tästä vielä hyötyjä liiketoiminnan kannalta? Entä miten toimia sivuston ulkoasun kanssa: pidetäänkö sama vanha vai uusitaanko samalla kertaa koko ulkoasu sisältöineen? Meillä Vipussa on joukkueosaamista arvioimaan molempia asioita, ja myös kykyä toteuttaa sivuston siirto sisältöineen HubSpotiin - tarvittaessa nopeastikin. Mutta aina ei tarvitse siirtää kerralla koko sivustoa, vaan sivu-uudistuksen voi toteuttaa vaikka vaiheittain, esimerkiksi blogin ja muutamien laskeutumissivujen siirtämisellä päästään jo inbound-toteutuksessa liikkeelle.

Kaikesta huolesta huolimatta voin sanoa, ettei koko sivuston siirtäminen HubSpot-alustalle ole tuskallinen eikä niin työläs prosessi kuin moni luulee. Siirrossa on monta etua, jotka kannattaa ottaa huomioon. Tässä muutamia:

 

1. Tuo CMS + CRM yhdelle alustalle

HubSpot on helppokäyttöinen sisällönhallinta- ja CRM-järjestelmä yhdellä, samalla alustalla. Siihen löytyy myös valmiiksi tehtyjä integraatiomahdollisuuksia satoihin eri sovelluksiin. Älykkäiden ominaisuuksien avulla HubSpot mahdollistaa mm. sisällön ja tarjousten personoinnin sekä erilaisten toimintojen automatisoinnin - asioita, joilla kohdennat paremmin sanomaasi ja tehostat myyntiliidien siirtymistä kaupoiksi. Säästät samalla oman tiimisi aikaa.

Oletko miettinyt, että hyödyntäisit erilaista sisältöä eri markkina- tai myyntialueilla? Alueet ovat erilaisia ja sen tunnustaminen voi tuottaa myös tuloksia. HubSpotissa voit kätevästi näyttää erilaista sisältöä eri maissa. Sisältöä toteuttaessa voit valita valikosta maan, jonka kävijät tunnistetaan IP-osoitteen mukaan.

 

smart

 

2. Mobiilikäyttö lisääntyy koko ajan. Responsiivinen HubSpot verkkosivusto palvelee erityisesti mobiilikäyttäjiä.

Statis sivuston mukaan viime vuonna (2018) 52,2% internet-liikenteestä tuli mobiililaitteista. Mobiililiikenne kasvaa reippaasti, siksi on erityisen tärkeää, että sivusto skaalautuu kaikille näytöille sujuvasti. Kun sivusto on responsiivinen, navigointi käy helposti ja sisältö on kätevästi luettavissa.

Vipu-home-page-phone

3. Ilmainen SSL-sertifikaatti tulee HubSpot verkkosivujen mukana

Kuumin aihe tänä päivänä on verkkosivujen turvallisuus. GDPR otettiin laajasti käyttöön hiljattain. Tietojen käyttörikkomuksia tapahtuu kuitenkin yhä säännöllisesti ja miljoonia ilmenee joka päivä.

HubSpot tarjoaa verkkosivuille ilmaiseksi SSL-sertifikaatin. Ilman SSL-suojausta koko verkkoliikenne on suojaamatonta. SSL-suojaus (Ovathan sivusi https://-muodossa?) muodostaa salatun linkin verkkopalvelimelle, ja selain varmistaa, että kaikki palvelimen ja selaimen väliset tiedot ovat yksityisiä. SSL-sertifikaatti auttaa myös löydettävyydessä (SEO), sillä se on osa Googlen hakusuoritusalgoritmia. Sivuston turvallisuuden arviointi vaikuttaa siis suoraan myös sivujen pisteytykseen.

https 

 

4. HubSpot CMS on tehty varta vasten hakukoneita varten

Kuvan mallissa näet miten HubSpot ohjaa luomaan verkkosivuja tavoilla, jotka ovat hyödyllisiä juuri hakukoneoptimoinnin kannalta. Voit luoda sivuja, joita varsinkin Google arvostaa. Näin rakennat hyvät mahdollisuudet sille, että potentiaaliset asiakkaat löytävät sivusi.

 

optimize

 

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä. Mietitään yhdessä, miten sinun kannattaa lähteä viemään projektia eteenpäin.

Lue myös: Miten HubSpot optimoi nyt konversiopisteistä

HubSpotin uudet ominaisuudet helpottavat markkinoijan työtä

HubSpot lisenssit ja hinnoittelu 2018

Lataa HubSpot-lisenssien vertailu 

SHARE THIS STORY | |