HubSpot on täydellinen myynnin ja markkinoinnin työkalu B2B-yritykselle

Kirjoittanut Vipu International - 20 kesäkuuta, 2016

5 min lukuaika

HubSpot on täydellinen myynnin ja markkinoinnin työkalu B2B-yritykselle

Näyttävän näköiset nettisivut eivät enää riitä. Yrityksen verkkosivujen tulee olla osana myyntiä.

HubSpot sitoo yrityksen, etenkin markkinoinnin ja myynnin, rehkimään yhteisen tavoitteen eteen.

Markkinoinnin vastuulla on luoda nettisivun kautta liidejä, jotka täyttävät myynnin antamat kriteerit. Myynti saa HubSpotin kontaktilistoista helposti käsiinsä ne henkilöt, jotka ovat kaikkein lähimpänä ostopäätöksen tekemistä. Myyjät välttyvät kylmiltä soitoilta, klousausprosentit nousevat ja tulosta syntyy. Syksyllä 2014 lanseerattu HubSpot CRM tuo myynnille lisää käytännöllisiä ratkaisuja, jotka helpottavat myyntityötä.

Pyydä maksuton konsultointi  liidien hankinnasta

Markkinointi säästää markkinointitoimenpiteisiin käytettyä aikaa ja pystyy raportoimaan toimintansa tuloksellisuuden. Kun myös CRM on kytketty tiiviiksi osaksi myntisuppiloa, markkinointi ja myynti voivat yhdessä seurata mitkä toimenpiteet johtavat kauppoihin.

HubSpot on työkalu, jonka avulla luot tunnistettavia liidejä, ja tehostat sekä markkinointiasi että myyntiäsi. Faktoihin ja jatkuvaan parantamiseen perustuen.

HubSpot Marketing Hub (1)

Täytä pikalomake ja saat meiltä kustannusarvion tarpeisiisi parhaiten sopivasta HubSpot-palvelusta ja -lisenssistä.

Auttaa sisällöntuotannossa

sisallontuotanto.jpg

Tuore ja ajantasalla oleva sisältö on tärkeä edellytys vetovoimaisille verkkosivuille. Uusien sivujen luominen, blogitekstien julkaiseminen sekä olemassa olevan sisällön päivittäminen onnistuvat HubSpotissa keneltä vain käden käänteessä. Järjestelmä mahdollistaa myös A/B-testaukseksen, jonka avulla voit tunnistaa eniten liikennettä ja liidejä tuovan sisällön.

Helpottaa hakukonenäkyvyyttä

hakukoneoptimointi-seo.jpg

HubSpotin hakusanatyökalu helpottaa internetsivujen hakukoneoptimointia. Voit määrittää tehokkaimmat hakusanat sivukohtaisesti, seurata niiden vaikutusta sivustosi liikenteeseen sekä parantaa sijoitusta kohderyhmäsi käyttämiä hakusanoja vastaan. HubSpot huolehtii myös siitä, että sisältö noudattaa viimeisimpiä SEO-optimoinnin standardeja.

HubSpot Marketing Hub (2)

Tunnistaa kontaktit verkkosivuliikenteestä

laskeutumissivut.jpg

Verkkosivuliikenteen määrä ei yksinään tee verkkosivuista myyntiä tukevaa markkinointityökalua. HubSpotin avulla rakennat helposti verkkosivuillesi aktivointeja ja lomakkeita sisälläänpitäviä laskeutumissivuja, joiden avulla kasvoton verkkoliikenne voidaan muuttaa tunnistettaviksi, myynnin antamia kriteerejä vastaaviksi kontakteiksi.

HubSpot Marketing Hub

Pitää kontaktitietokannan elävänä

asiakasrekisteri.jpg

Jatkuvasti ajantasalla oleva tietokanta helpottaa ja nopeuttaa markkinointitoimenpiteiden läpiviemistä ja myyntityötä. HubSpotissa markkinoinnilla on käytössään tietokanta, joka sisältää sekä verkkosivuilta saadut kontaktit että käsinsyötetyt asiakasrekisterit. Järjestelmä kerää reaaliaikaista tietoa kontaktien käyttäytymisestä verkkosivuillasi. Saat hetkessä tiedon esimerkiksi verkkosivujen kautta tulleista yhteydenottopyynnöistä, kontaktien lataamasta sisällöstä sekä muista heitä verkkosivuillasi kiinnostavista asioista.

HubSpot itsessään toimii pienimuotoisena CRM-järjestelmänä, jota voi käyttää vahvana osana yrityksen myyntiä. HubSpot voidaan integroida yleisimpiin CRM-järjestelmiin. Myyntiliidit siirtyvät automaattisesti CRM-järjestelmään yhteisesti asetettujen kriteerin mukaisesti.

HubSpot Marketing Hub

Säästää aikaa automatisoimalla

markkinointiautomaatio.jpg

HubSpotin avulla pystyt automatisoimaan erilaisia jatkomarkkinointitoimenpiteitä. Liidien lämmittely ja liikuttaminen syvemmälle myyntisuppiloa onnistuu ajastetuilla markkinointiviesteillä, jotka voidaan aktivoida erilaisten herätteiden perusteilla. Automatisoinnin avulla pystyt segmentoimaan kontaktit kätevästi myyntiä tukeviksi listoiksi.

HubSpot Marketing Hub (4)

Toimii sähköpostimarkkinointityökaluna 

sahkoposti-nurturointi.jpg

Ohjaa kontaktia lähemmäksi ostopäätöstä sähköpostimarkkinoinnilla tai muilla jatkomarkkinointitoimenpiteillä, joka myös liidi nurturingina tunnetaan. HubSpot avustaa viestien luomisessa, jotta niistä tulee persoonallisia ja kohdeyleisöä puhuttelevia. Järjestelmä mahdollistaa automatisoitujen sähköpostiketjujen käynnistämisen tiettyjen kriteerien täyttäville kontakteille.

 HubSpot Marketing Hub (1)

Kerää analytiikkaa markkinointitoimenpiteiden tehokuudesta

analytiikka.jpg

Markkinoinnin tehokkuuden ja kannattavuuden seuraaminen on tärkeää, jotta sitä voidaan jatkuvasti parantaa ja muuttaa kohderyhmälähtöisemmäksi. HubSpot on rakennettu vahvan analytiikan päälle, jottei mikään tapahtuma jäisi huomioimatta. Sivustosi kävijämäärien ja liikenteenlähteiden seuraaminen on vasta alkua. HubSpotin analytiikka kaikista verkkosivuillasi tapahtuvasta aktiviteeteista. Saat mm. selville miten kontaktit ovat päätyneet sivuillesi, mitkä aktivoinnit muuttavat tehokkaimmin liikenteen tunnistettaviksi kontakteiksi, sekä mitkä markkinointi kampanja synnyttävät eniten myyntiä.  

HubSpot Marketing Hub (5)

Helpottaa tietä markkinointijohtajaksi

kilpailijaseuranta.jpg

Kilpailijoista erottautuminen verkkosivujen avulla on entistä tärkeämpää, koska ostaminen alkaa yhä useammin verkkoympäristöistä. HubSpot auttaa sinua vertailemaan omia verkkosivuja tärkeimpien kilpailijoiden verkkosivuihin. Näet mitä verkkosivujen osa-alueita tulee kehittää, jotta ohitat kilpailijasi esimerkiksi hakukonelistauksissa.

Mittaa sosiaalisen median tavoittavuutta

sosiaalinen-media.jpg

Sosiaalisen median työkalulla pystyt seuraamaan yrityksesi liiketoimintaan liittyvää keskustelua tehokkaasti ja ajankohtaisesti. Kytkemällä yrityksen sosiaalisen median tilit HubSpottiin, pysyt ajastamaan erilaisia julkaisuja ja seuraamaan sosiaalisessa mediassa tekemiesi toimenpiteiden tavoittavuutta.

HubSpot Marketing Hub (2)

Myyntirekisteri kätevästi taskussa

mobiili.jpg

HubSpot tarjoaa iPhone älypuhelimiin sovelluksen, joka helpottaa erityisesti liikkuvien myyjien työtä. Sama sovellus on kehitteillä Android laitteille. Sovelluksen avulla tärkeimpien myyntikontaktien tiedot ovat myynnin saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Sovelluksesta saatavien ilmoitusten avulla myynti pysyy aina kärryillä uusimmista verkkosivujen kautta saaduista myyntikontakteista.

 

  Lataa HubSpot-lisenssien vertailu

SHARE THIS STORY | |