HubSpot ja custom moduulit – mitä ne ovat?

Kirjoittanut Sari Myllynen - 18 July, 2017

2 min lukuaika

Oletko kuullut termin custom moduuli? Jos se ei ole vielä tuttu, kerron hieman tästä loistavasta työkalusta, jota käytämme HubSpotissa. Custom moduulit ovat uudelleen käytettäviä moduuleita, joilla rakennetaan verkkosivuja.  Ne ovat hyödyllisiä, kun haluat luoda monia samankaltaisia, muokattavia sisältöjä sivullesi.


Kun custom moduuli on kerran tehty HubSpotissa, voit vetää ja pudottaa haluamasi custom moduulin sivullesi niin monta kertaa kuin tarvitset. Voit esimerkiksi lisätä uuden kuvan ja lisätä tekstin custom moduuliin. Yksittäiseen custom moduuliin saa tehtyä vaikka mitä: esimerkiksi haitarimoduulin, joka on liikkuva muoto. Tässä moduulissa klikataan ristiä, jolloin avautuu lisää tekstiä.  Samalla tavalla voit piilottaa sen pienemmäksi. Katso kuva alla:

moduuli.png 

Custom moduulin toimintaesimerkki

 

Pyydä maksuton konsultointi myyvien verkkosivujen toteutuksesta!

Custom moduuli helpottaa päivitystä

 

Vipussa me räätälöimme asiakkaiden HubSpot-järjestelmiin haluttuja custom moduuleita. Kun teemme uusia verkkosivuja, monesti käytämme custom moduuleita, jotta sisällöntuottajan ei tarvitse missään vaiheessa käyttää koodia, vaan hän voi kirjoittaa tekstin suoraan tekstikenttään.

ISM:n sivuilla olen tehnyt ladattaville custom moduulin, jonka avulla on nyt helppo lisätä sivulle uusi kuva ja teksti ladattavasta materiaalista sekä lisätä linkin ladattavaan.

 

 ismvideovipu.gif

 

Esimerkissä kuvassa ylhäällä valitset HubSpotin Content puolella custom moduulin edit modules kohdasta ja voit alkaa muokkaamaan tekstiä ja kuvia.

 

  

 vipuvideo.gif

 

 

 

Kuvassa lukee ylhäällä  add new modules, josta klikkaamalla voi etsiä käyttöön sopivan custom moduulin. 

HubSpot lisää moduulin automaattisesti käyttöön, kun olet hyväksynyt sen.

Uusi custom moduuli tulee aina listan alimmaksi, mutta pystyt kätevästi hiirellä valitsemaan ja halutessasi siirtämään sen eri kohtaan. Voit vaihtaa järjestystä mielin määrin ja päivittää sivuston.

 

 New call-to-action

 

 

SHARE THIS STORY | |