HubSpot Platinum Partner Vipu tarjoaa johtavaa HubSpot-osaamista Suomessa

Kirjoittanut Terhi Bergius - 01 elokuuta, 2016

1 min lukuaika

Kesäkuussa 2016 Vipun tiimi saavutti tavoitteen, joka merkitsee nykyisille ja tuleville asiakkaille entistäkin vankempaa pohjaa liiketoiminnan tehokkaalle kasvulle. Vipun HubSpot Platinum Partner -taso on saavutettu tiiviissä yhteistyössä kehityshakuisten asiakasyritysten kanssa, ja se mahdollistaa Vipulle myynnin kasvuun tähtäävien palveluiden tarjoamisen yhä suuremmille yrityksille.

Vipu on yksi Pohjoismaiden kokeneimmista HubSpot VAR -kumppaneista, ja samalla kaupallistamisen prosessien edelläkävijä Suomessa. Olemme keskittyneet asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseen vuodesta 2007 - jo ennen kuin HubSpot tuli Pohjois-Euroopan markkinoille. Platinumin myötä asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että teemme asiat "by the book", vaikka olemmekin intensiivisemmin mukana yritysten omassa tekemisessä kuin tyypillisesti HubSpotin partnereilta edellytetään.

HubSpot-toimistoissa on eroja


Vipun kaiken tekemisen taustalla on kansainvälinen metodi, joka on käännetty Suomessa mahdollisimman tehokkaasti toimivaan muotoon. HubSpot Platinum Partnership on tae siitä, että nämä metodit ovat erittäin hyvin toimivaksi todettuja. Emme jätä asiakkaitamme pulaan, vaikka vaikeita asioita ilmestyy välillä työpöydälle. Asiakkaan paremmat (myynti)tulokset ovat selkeä tavoitteemme ja innostuksen lähteemme, asioita ei tehdä pelkän tekemisen vuoksi.

platinum-badge-vipu-international-hubspot-partner.png

Suomessa on monia HubSpot-palveluja tarjoavia toimistoja. Vipun vahvuudet löytyvät eri toimialojen liiketoiminnan haasteiden ja muutostarpeiden syvällisestä ymmärtämisestä, muutoksen sitkeästä läpiviemisestä yhdessä asiakkaan henkilöstön kanssa sekä vankasta HubSpot-kokemuksesta. Yhdessä oikeita asioita tekemällä asiakkaiden tiimit pystyvät saavuttamaan yhä parempia kaupallisia tuloksia.

HubSpotin käyttöönoton myötä asiakkaat voivat siirtyä tekemään inbound-markkinointia. Todellinen inbound on toimintamalli joka koskettaa sekä myyntiä että markkinointia. Matkalla on monta sudenkuoppaa, joion voi erehtyä astumaan. Me Vipussa tiedämme, miten nämä haasteet vältetään ja miten verkossa tapahtuvalla markkinoinnilla saadaan euroa kohti mahdollisimman hyvät kaupalliset tulokset.

Olemme saavuttaneet HubSpot Platinum Partner -sertifioinnin asiakkaidemme tulosten avulla. Näiden tulosten tekemisessä HubSpot on ollut keskiössä. Markkinoinnin automaatiossa olemme Suomen kärkitoimija, ja se näkyy mm. pitkäaikaisissa asiakkuuksissamme.

Lue asiakkaidemme  menestyksestä

SHARE THIS STORY | |