HubSpotin uudet ominaisuudet nopeuttavat markkinoijan työtä

Kirjoittanut Anh Nguyen - 22 October, 2018

2 min lukuaika

Vuonna 2018 HubSpotiin on tullut useita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä. Markkinoinnin ammattilaisten työtä nopeuttavat chatbot ja drag-and-drop -sähköpostipohja sekä analytiikkaominaisuuksien siirtyminen yhden ja saman verkkosivuanalytiikkatyökalun alle.

Käyn alla läpi kaikkein mielenkiintoisimpia uutuuksia.

Maksuton chatbot kaikkiin lisensseihin

HubSpotin uusi chatbot -ominaisuus on saatavilla kaikkiin lisenssityyppeihin maksutta. Chatbot sopii hyvin liidien kvalifioimiseen, tapaamisten varaamiseen ja tukipyyntöjen käsittelyyn.

chatbot types

Chatbotin käytön tavoitteena on parantaa verkkosivuston käyttökokemusta. Käyttöönottoa suunniteltaessa on otettava huomioon se, että chatbotin aukioloaikoina yrityksestä löytyy päivystäjä, joka on valmiina vastaamaan sivustovierailijoiden kysymyksiin. Toinen vaihtoehto on automatisoida chatbot käyttämällä markkinoinnin automaatiota. Automaattinen chatbot pystyy auttamaan sivustovierailijoita silloinkin kun työntekijät eivät ole käytettävissä.

Chatbotin voi ottaa käyttöön yhdellä sivulla, useammalla sivulla tai koko sivustolla. Se voidaan ajastaa olemaan avoinna 24/7 tai tiettyyn aikaan päivästä. Tuetut kielet ja beta-kielet ovat seuraavat:

Tuetut kielet: 

Englanti, espanja, ranska, saksa ja japani.

Beta-kielet:

Portugali, tsekki, Meksikon espanja, tanska, suomi, italia, hollanti, norja, puola, ruotsi, mandariinikiina, kantoninkiina.

 

Uusi sähköpostipohja skaalautuu kaikissa sähköpostisovelluksissa

Sähköpostieditorin uusi drag-and-drop -pohja mahdollistaa intuitiivisen sähköpostisuunnittelun. Pohja on responsiivinen ja skaalautuu kaikissa sähköpostisovelluksissa ja laitetyypeissä.

Tämä on ominaisuus, jota olen odottanut kauan! Vihdoinkin markkinoinnin ammattilaiset voivat keskittyä sisältötyöhön eikä heidän tarvitse huolehtia siitä, miten sähköpostin ulkoasu muuttuu sovelluksesta toiseen.

Käytännössä ohjelmoija luo ensiksi yritysilmeen mukaisen pohjan, jonka elementtejä ja sisältöjä sisällöntuottaja voi muokata haluamallaan tavalla. Muokkaukset eivät vaikuta alkuperäiseen sähköpostipohjaan.

Drag-and-drop -sähköpostipohja on beta-vaiheessa eikä A/B-testaus ole valitettavasti vielä mahdollista.

new drag and drop

Lähde: HubSpot

Analytiikkatyökalut muuttavat

Landing page -, blog -  ja website -toimintojen erilliset analytiikkavälilehdet jäävät historiaan, ja sivustoanalytiikka muuttaa keskitetyn verkkoanalytiikkatyökalun (Website analytics tool) alle. Analytiikka löytyy uusissa versiopäivityksissä Report > Analytics Tools > Website Analytics alta. Voit valita pudotusvalikosta, haluatko tarkastella sivuston, laskeutumissivujen vai blogin suoriutumista.

 website analytics hubspot
website analytics hubspot - dashboard
tai 
 
web analytics dashboard

Muutoksen jälkeen käyttäjien ei tarvitse hyppiä eri toimintojen välillä. Sivuston suoriutumista voi tarkastella yhdessä ja samassa paikassa. Homma hoituu nopeammin ja sivuston suoriutumisesta on helpompi luoda kokonaiskuva.

 

Lataa HubSpot-lisenssien vertailu

SHARE THIS STORY | |