Inbound 17 uutuudet: Työkalut henkilökohtaisen asiakaskokemuksen luomiseen

Kirjoittanut Anh Nguyen - 04 lokakuuta, 2017

4 min lukuaika

Tänä vuonna Inbound-konferenssi keräsi yli 21 000 osallistujaa Bostoniin, jossa tunnetut inbound-expertit toivat esiin uusimpia tuulia myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Tässä tärkeimpiä poimintoja tapahtumasta.

Messenger on uusi email

Sähköpostien avausaste (open rate) on tänä päivänä keskimäärin 20% (2017), missä on tapahtunut selvää pudotusta viimeisen kymmenen vuoden aikana (1997, 96 %). Toisaalta samassa ajassa pelkästään Facebook Messenger on kerännyt 1,9 miljardia aktiivista käyttäjää ja 2 miljardia toimitettua viestiä yritysten ja heidän asiakkaidensa välillä.  Suora viestittely siis ehdottomasti toimii asiakasyhteyksissä.  

Facebook-f8.jpeg

Lähde : F8 conference 2017 

Chattien huikean kasvun vuoksi HubSpot tuo uusia ominaisuuksia juuri keskustelun toteuttamiseen yrityksen ja asiakkaiden välillä.

 

Tässä HubSpotin Inbound17-tapahtumassa lanseeraamat uusimmat ominaisuudet:

 

1. Keskustelut mukaan HubSpot CRM Free -versioon

"Conversations”-toiminto on jaettu postilaatikko, jonka avulla tiimisi jäsenet voivat helposti kommunikoida suoraan asiakkaasi kanssa. Houkutteletpa kohderyhmääsi osallistumaan keskusteluihin millä tahansa viestintäkanavallasi, löydät keskustelut niin prospekteista kuin asiakkaistakin yhdestä paikasta.

Conversations-toiminto tulee ilmaisena lisänä HubSpot CRM-työkaluun.

#INBOUND17 announces "Conversations" – a unified inbox for all teams to collaborate. Included in HubSpot CRM for free! @dharmesh pic.twitter.com/LSHhb4kZ3h

2. HubSpotille Motions.ai

Teknologia on muuttanut tapaamme kommunikoida. Nyt odotetaan mahdollisuutta olla vuorovaikutuksessa milloin, missä ja miten vain.
Yritystoiminnan laajentuessa tarvitaan skaalautuvuutta ja botit mahdollistavat myös henkilökohtaisen kommunikoinnin skaalaamisen. HubSpotin Motion.ai yritysosto mahdollistaa pian sen, että kuka tahansa voi rakentaa chatbotin tukemaan omaa asiakasviestintäänsä toimimaan asiakkaan ehdoilla - teknisiä taitoja ei tarvita.

Motion.ai on visuaalinen botinrakentaja, jolla voit selkeällä drag-and-drop-toiminnolla rakentaa botin.

3.  HubSpotin esittelyssä Customer Hub

Marketing Hubin ja Sales Hubin lisäksi HubSpot tuo myös Customer Hubin, joka keskittyy erityisesti Inbound-metodologian viimeisimpään vaiheeseen, ilahduttamiseen. Customer Hubissa asiakas voi lähettää palautetta suoraan tiimille chattibotin luoman lomakkeen "solving ticketin" kautta. Lopputuloksen tiimi voi auttaa asiakasta nopeammin ja tehokkaammin tietopankin avulla.

 Hyödynnä social sellingin ja verkkokaupan voima

a) Facebook:

Facebook kasvaa edelleen ja on täynnä potentiaalia liiketoiminnan kasvattamiseen. HubSpot toi markkinoijille kätevät välineet, joilla hyödyntää Facebookia entistä paremmin.

  •  Facebook Ads:  Ilmainen toiminto!  Voit luoda Facebook-mainoksen HubSpot-lomakkeella ja säästät aikaa ja vaivaa, kun Facebook-mainoksesta tuleva liidi kirjautuu suoraan HubSpot-CRM:ään. Tarvitset siihen vain yksinkertaisen asennuksen ja ominaisuus on käytössäsi. HubSpotin mainostyökalulla voit myös luoda sivuillasi aiemmin käyneistä re-marketing-yleisön, jolle kohdentaa viestisi.  Helpottaa re-marketingia. 
  • Facebook video publishing: Videot ovat somekanavien suosikkeja. Nyt voit julkaista myös yrityksesi videot kätevästi HubSpot Social -työkalulla. Videotoiminto on käytössä vain Facebook-postauksiin. Tee näin: HubSpot Social Media > Compose > Facebook > valitse videoikoni ja lisää video. 

facebook-hubspot.png

Lähde: HubSpot 

2. Instagram: HubSpot pitää huolta sisältösi Instagram-julkaisemisen ajankohdista - vaikka mobiilisti.  Et tarvitse Bufferia. Tulossa pian beta-versioon. 

3. Native Shopify Integration: Huomaamaton tuote- ja myyntidatan synkronointi HubSpotiin. Hyödyt HubSpotin analytiikasta, workflowsta ja muista ominaisuuksista. Tällä hetkellä beta-versio.

Tietoon pohjautuvia markkinointipäätöksiä: 

Niin uuden markkinointikampanjan suunnittelussa kuin markkinoinnin optimoinnissakin markkinoijalle on tarjolla paljon tietoja, joista on löydettävissä taustat uusien toimenpiteiden pohjaksi. HubSpotin uudella ominaisuudella markkinoija voi mitata kaikkea pienestä sisällön palasesta aina koko kampanjaan saakka.

1. Content Strategy: Uusi, moderni lähestymistapa sisältöön ja SEO:on helpottaa keräämään enemmän liikennettä vähemmällä sisältömäärällä.

 

2. Campaign Reporting: Raportoinnin avulla saat yleiskuvan kaikista markkinointikampanjoista sivusta sivuun - liikenteen, liidien ja tulojen mukaan. Näet millä kampanjalla on ollut suurin vaikutus tavoitteen saavuttamisessa. Ominaisuus on beta-ohjelmassa ja englanninkielinen.

 

Lähde:  Campaign Analytics Intro video - HubSpot Academy

New call-to-action

 

SHARE THIS STORY | |