Markkinointi: Ota kaikki irti HubSpotista 2017

Kirjoittanut Anh Nguyen - 18 marraskuuta, 2016

4 min lukuaika

Uusia HubSpot Marketing -ominaisuuksia

HubSpot esitteli Inbound Event of 2016 -tapahtumassa uuden Hubspot Growth Stack -visionsa. Nyt HubSpot voi tarjota todellisen all-in-one -alustan niin markkinoinnille, myynnille kuin asiakassuhteiden hallintaan. Jos olet markkinointijohtaja tai -päällikkö, tämä artikkeli auttaa sinua hahmottamaan uusien HubSpot päivitysten tuomia hyötyjä yrityksellesi ja tiimillesi.

 UUTTA KOKO MARKKINOINTITIIMILLE

 HubSpotilla on hyviä uutisia sisällöntuottajille, markkinointipäälliköille ja web designereille. Yleisesti ottaen kaikki vuoden 2016 päivitykset auttavat optimoimaan markkinoinnin automaation ketjua ja yksinkertaistamaan päivittäistä työtäsi HubSpotin avulla. 


hubspot-marketing-ilmainen.png

A) Markkinointipäälliköille

A1. HubSpot Marketing Free

Tämä ilmainen työkalu on uusille käyttäjille soveltuva Inbound-menetelmän kevytversio. Se lisää mahdollisuutta ohjata nettisivujen kävijöitä asiakkaiksi keräämällä kontaktitietoja, ja luomalla enemmän liidejä.

Yhdessä HubSpotin ilmaisen CRM-toiminnon kanssa voit helposti johtaa kaikkia liideihin ja asiakkaisiin liittyviä toimintoja yhdessä paikassa. Työkalu antaa myös yleiskatsauksen liidiesi ja asiakkaittesi statistiikkaan, ja opit mistä kertyy eniten liidejä. Näin voit optimoida kampanjan konversioita.

Huomaa: Tämä työkalu sisältää myös pop-up tarjoukset ja lomakkeet. Ota kuitenkin huomioon, että uudet markkinoinnin Inbound-käyttäjät saattavat mieltää pop-up toiminnon perinteisellä tavalla, jolloin pop-up call-to-action -osa ajatellaan mainoksena. Mainokset saattavat karkottaa kävijät sivuiltasi.

 

A2. Visual Workflow

Visual workflow on saatavissa HubSpot Pro ja Enterprise asiakkaille. Se mahdollistaa myynnin ja markkinoinnin työskentelyn sujuvasti yhdessä tuottaen joustavasti etenevän konversioprosessin ja konversioiden luomisen.

Mitä suurempi projekti, sitä monimutkaisempi on myös työnkulku. Haastetta tuo useamman ihmisen osallistuminen prosessiin. Heille tarvitaankin nopea tapa ymmärtää ja päästä sisään prosessiin. Tätä helpottamaan on luotu työnkulun visuaalinen ja helppokäyttöinen näkymä.

Huomaa: Tämä uudistus lanseerataan 2017. Sitä odotellessa suosittelen luomaan työnkulut niin yksinkertaisiksi kuin mahdollista, jotta vältytään prosessien kaksin- ja kolminkertaisilta sivuhaaroilta.


Content-Strategy-600.png

B) Sisällöntuottajille

B1. Sisältöstrategia

Uusi HubSpotin Content Strategy -ominaisuus tekee sisällöntuottajan päivästä paljon helpomman ja tuottavamman. Inbound-metodologian mukaisesti luodaan aktivoivaa sisältöä tuottamaan liidejä ja monia blogipostauksia jakamaan sisältöä.

Luomalla sivukartta sisältöaiheista (aiheiden SEO arvioinnilla) helpotamme ylläpitämään selkeää fokusta sisällön tuottamisessa. Tuloksena voit luoda enemmän sisältöä trendeistä, joista ostopersoonasi ovat kiinnostuneita. 

Kun luot sisältöaiheista (SEO arvioinnin jälkeen) ennakkoon sivukartan, on helpompi ylläpitää selkeää fokusta sisällön tuottamisessa.Tuloksena luot sisältöä juuri niistä trendeistä, joista ostopersoonasi ovat kiinnostuneita.

Oikea aika, oikea sisältö, oikea ihminen!

Huomaa. Ennen kuin käytät tätä työkalua, varmista, että tunnet ostopersoonasi.

 

B2. Blogin uutuudet (kerää ja muodosta, nopeutetut mobiilisivut).

 


Collect-Screenshot.png 

HubSpotin blogi-työkaluun tulee kolme parannusta vuonna 2017. Tärkein päivitys lienee

Collect-toiminto. Se tarkoittaa mahdollisuutta tallentaa sisältöä: blogipostaukset, tarjoukset ja kuvat, kirjoittamisen pohjaksi. Toiminto ei ole vielä ollut Beta-vaiheen testauksessa, joten lopullisen version käyttöönottoon voi vielä kulua aikaa.

 

Muutosten myötä työsi tulee helpottumaan ja nopeutumaan. HubSpotin kanssa samaan aikaan ei enää tarvitse työskennellä Wordsissä tai Pinterestissä. Ilahduttavinta on, että jatkossa prosessit nopeutuvat myös tiimin jäsenten päästessä kommentoimaan blogiasi ennen sen julkaisua.


HubDB-Table-450.png

C) HubSpot-nettisivujen kehittäjille

C1. HubDB

Tietokantapohjaiset sivut, nyt HubSpot-nettisivusovelluksessa.
Voit hallita tuotelistoja, henkilöresursseja, tapahtumia ja nettisivuja HubDB:n avulla
Yhdistä sivusi koko myyntisuppiloon ja tuota kasvua muuttamalla kävijät asiakkaiksi.

  

 

 

C2. Monikielisen sisällön hallinta

Palautetta Multi-Language Content Management - toiminnosta:’

 "“Osallistuin tämän ohjelman Beta-vaiheeseen ja olen vakuuttunut, että tämä on todella fiksu tapa ylläpitää monikielisiä nettisivuja yhdellä klikkauksella."

Anh Nguyen - Inbound specialist 

 

Käännetyt sivut ovat rakenteeltaan samankaltaisia, kun muutoksia ei tehdä master-sivulle.

On järkevää ylläpitää monikielisiä nettisivuja yhdellä klikkauksella ( käyttämällä uutta Globe-ikonia editointisivun otsikossa). Lisäksi tämä ominaisuus lisää kieliä URL:iin, mikä säästää aikaa.
Multi-Language-600-407338-edited.png

 


 

 

D) SoMe-markkinoinnin spesialisteille

D1. Facebook-mainokset

Facebook ads hero.png

Tämä on merkittävä uutuus! Nyt HubSpotissa on kolme tärkeää nettimainonnan mahdollisuutta: Facebook Ads, LinkedIn ja Google Adwords. (hero.png -kuva)

Huomaa: Lopeta mainosten käyttäminen kertoaksesi tuotteestasi. Luo sen sijaan mainoskampanja Inbound-ajattelutavan pohjalta. Esim. käytä re-marketing-kampanjaa sitouttaaksesi kävijät. Promotoi vaikka uutta e-kirjaasi.

 

 

 

 

tilaa HubSpot Tänään -uutiskirje

 

 


SHARE THIS STORY | |