Mukavaa koodausta HubSpot-alustalla

Kirjoittanut Sari Myllynen - 09 joulukuuta, 2016

2 min lukuaika

Aloitin Vipulla noin 10 kuukautta sitten ja toteutan asiakkaittemme verkkosivuja HubSpotilla. Alussa olin hämmentynyt minulle uudesta alustasta, mutta pikkuhiljaa aloin oppia sen hienouksia. 

HubSpot-verkkosivujen tekeminen haastaa minua kerta toisensa jälkeen, sillä jokainen uusi projekti vaatii ennakkoon paljon ajatustyötä. Uuden design-projektin alkaessa mietin tarkkaan, mistä sen toteuttaminen kannattaa aloittaa. Usein pohdin esimerkiksi ensin etusivun yläosaa, sillä se on tärkeällä näkyvyysalueella. 

Hyvät HubSpot-templatet helpottavat sisällön julkaisemista

Aikaisemmin toteutin verkkosivuja käsin ohjelmoimalla. Nyt käytän HubSpotin templateja, jotka koostuvat sivuston moduuleista. Moduulien ulkoasua voin muuttaa CSS-tyylitiedostoilla. Vinkkinä voin sanoa, että tekemällä laadukkaita moduuleita asiakkaan on helppoa lisätä kuvia ja tekstiä sivustolle. Tällöin hän voi keskittyä yrityksen pyörittämiseen nettisivuston ollessa kunnossa. Ohessa on esimerkki miten kuvateksti asetetaan moduuliin. 

Olen toteuttanut templateja muun muassa blogipostauksiin. Niiden ulkoasun muokkaaminen on mielestäni haastavin tehtävä HubSpotissa. Mutta samalla, blogien taustakuvien koodaaminen paikalleen on minusta yksi mieluisimmista työtehtävistäni. Tässä malli miten laitan artikkelin näkyviin tänne Vipun sivulle.

 

hubspot .jpg

 

 

Työkalut sivustojen rakentajille ja ylläpitäjälle

HubSpot kehittyy koko ajan. Verkkosivujen toteuttajan tulee jatkuvasti olla valppaana ja oppia uutta asiakkaiden toiveiden ratkaisemiseksi. Minulle on ilo auttaa asiakkaitamme vaativimmissakin tehtävissä. Haluan luoda asiakkaillemme mahtavan HubSpot kokemuksen: helpon tavan päästä alkuun ja luoda yritykselle sivut, jotka ovat samalla myös helppokäyttöiset.

Minusta jokaisen kannattaa kokeilla HubSpottia - niin kivaa ja helppoa sivuston päivittäminen on sen tarjoamilla työkaluilla. Ja mikä parasta, HubSpot antaa myös vinkkejä, mitä sivustolle kannattaa laittaa hyvän näkyvyyden saavuttamiseksi.

Luin juuri HubSpotin uutisista Hotjar Web -analyysistä, joka vaikuttaa kätevältä työkalulta. Se integroituu HubSpottiin ja kerää asiakaspalautteita sekä tietoja vierailijoista. Huomasin hyvin käyttökelpoiseksi lisäksi sen, että voin havaita siitä myös miten käyttäjän hiiri on liikkunut sivustolla sekä mitä hän on klikannut. Tästä voimme löytää sivustolle selkeitä käytettävyysparannuksia.

 

hotjar2.jpg

 

 Jos kiinnostuit HubSpotista verkkoalustana, katso Vipun webinaarit joissa parhaita verrataan!

 Onni Med Group toteutti mittavan verkkosivu-uudistuksen ja uudisti samalla brändinsä.

 

 

SHARE THIS STORY | |