Myynti: Ota kaikki irti HubSpotista 2017

Kirjoittanut Anh Nguyen - 25 marraskuuta, 2016

2 min lukuaika

HubSpot esitteli Inbound Event of 2016 -tapahtumassa uuden HubSpot Growth Stack -visionsa. HubSpot tarjoaa nyt todellisen all-in-one -alustan myynnille, markkinoinnille ja asiakassuhteiden hallintaan. Jos olet myyntijohtaja tai -päällikkö, tämä artikkeli auttaa sinua hahmottamaan uusien HubSpot päivitysten tuomia hyötyjä yrityksellesi ja tiimillesi. Lue myös uusista HubSpotin markkinointiominaisuuksista ja koko katsaus HubSpotin Inbound Event 2016 lanseeraamista uusista ominaisuuksista.

Ensimmäinen vaikutelma myyntiin vaikuttavista vuoden 2017 uudistuksista näyttää HubSpotilla liittyvän ajantasaiseen liidien hallintaan. Jos liidi ilmaisee kokevansa ongelmia, ne voidaan havaita helposti. Näin myyntitiimi pystyy heti toimimaan ja kääntämään tilanteen myyntivaltikseen.

Meetings - helpottaa tapaamisten sopimista


Meetings-_-Eliminate-600.png


Meetings-ominaisuus on luotu myyntisuppilon BOFU-vaiheeseen - kaupantekoon. Yhtenä Sales-osion ominaisuuksista se tekee asiakastapaamisten aikataulutuksen yksinkertaiseksi. Se synkronoi Google- tai Office 365 -kalenterisi niin, että voit helposti jakaa ajantasaisen tiedon vapaista ajoistasi asiakkaillesi meilillä tai nettisivuillasi.

 

 

 

 

Messages - suora kontakti nettisivujen kävijöihin

                                                                                                                                          

                                                                                                                                      ChatBubble-Open-600.png 

Paras hetki auttaa prospekteja on juuri silloin, kun he vierailevat nettisivuillasi.

Messages-ominaisuus mahdollistaa live chatin ja myyntitiimillesi suoran kontaktin nettisivujesi kävijöihin. Lisäksi saat kävijätiedot suoraan CRM-järjestelmästäsi, mikäli kyseisen henkilön tiedot jo ovat siellä. Näin voit palvella entistä paremmin.

Automaatio antaa valtavan edun, kun haluat räätälöidä palveluasi asiakaskohtaisesti. Myyntitiimilläsi on mahdollisuus nopeuttaa asiakkaan siirtymistä ostoprosessissa eteenpäin tuntemattomasta kävijästä myyntimahdollisuudeksi, heti ensikohtaamisella.

 

 

In Inbound 2016 keynote, HubSpot CEO and founder Brian Halligan stated:

“Tulevatko chatbotit olemaan ohimenevä villitys vai seuraava iso juttu? Uskon, että ne tulevat olemaan suurin uusi aalto, jonka olemme nähneet teknologiassa viimeisen kahden vuosikymmenen aikana.”

LinkedIn Sales Navigator -integraatio

Tämä ominaisuus on erityisen käyttökelpoinen B2B yrityksille. HubSpot onkin yksi LinkedIn:n CRM-partnereista, mikä mahdollistaa kohdistamisen, paremman ymmärryksen ja keskustelun prospektien ja liidien kanssa LinkedIn Sales Navigatorin kautta, suoraan HubSpotin CRM-ominaisuudesta käsin.

Huomaa: Tämä on lisäominaisuus. Se voi aivan yhtä hyvin helpottaa markkinointitiimiä  tavoittamaan liidejä. Saadaksesi tästä ominaisuudesta kaiken hyödyn irti on ymmärrettävä myynnin ja markkinoinnin toiminta integroituneena tiiminä

HubSpot-and-Sales-Naviagor-integration.png

 

tilaa HubSpot Tänään -uutiskirje

SHARE THIS STORY | |