Nopeuta työtäsi HubSpotin käyntikorttiskannerilla

Kirjoittanut Taija Vento - 26 kesäkuuta, 2019

2 min lukuaika

Jos sinulla on HubSpot ja älypuhelin, sinulla on käyntikorttiskanneri. Tehosta työtäsi ottamalla HubSpotin käyntikorttiskanneri käyttöön, vältyt kirjoitusvirheitä sekä nopeutat yhteystietojen kirjaamista HubSpot CRM:ään tapaamisten jälkeen. Työ on nopeaa ja helppoa, sillä appsi auttaa eteenpäin ohjaamalla käyttäjää.

Aloita asentamalla HubSpot appsi älypuhelimeesi.

1. Avaa HubSpot appsi, mene kohtaan More ja klikkaa Business Card Scanner. Kännykän kamera avautuu ja laite kysyy saako HubSpot käyttää kameraa ja kuvia, paina hyväksy. (Skanneri löytyy myös toista kautta, Contacts > Create contact > Scan business card).

2. Ota kuva käyntikortista niin että tiedot näkyvät mahdollisimman hyvin.

3. Kuvaan ilmestyy kehys. Valitse kulmista vetämällä kaikki yhteystiedot kehyksen sisäpuolelle. Paina done.

4. Choose correct matches -ikkunassa valitaan mitä tietueita haluat tuoda HubSpotiin. Oletuksena kaikki tiedot siirretään, mutta jos valitset tietueen, sitä ei siirretä. Huom. Tässä vaiheessa ei tarvitse vielä korjata virheitä, jos tietueet ovat väärissä kentissä. Paina next.

5. Review-valintaikkunassa ensin valitaan asiakkaan nimi (choose full name).

android-business-card-scanner

6. Choose job title -kohdassa valitaan titteli. Voit valita myös not on card, jos titteliä ei ole. Tietue jätetään tyhjäksi.

7. Choose mobile phone number, valitse matkapuhelinnumero.

8. Choose email, valitse sähköpostiosoite.

9. Choose website, valitse verkkosivun osoite.

10. Review-valintaikkunasa tarkista tiedot ja paina save, jos kaikki on oikein.


Vinkki!
Ota tavaksi siirtää tapaamiesi asiakkaiden yhteystiedot käyntikortilta HubSpotin CRM:ään heti tapaamisen jälkeen käyntikorttiskannerilla, älä kasvata käyntikorttipinoa pöydän kulmalle! Uusista saamistasi kontakteista ja heidän yhteystiedoistaan on hyötyä vain jos ne ovat käytössä. 

Miksi nopea CRM:ään kirjaaminen on fiksua? Voit jatkokäsitellä samantien uudet kontaktisi appsissa, joten se onnistuu helposti vaikkapa matkalla tai luppoajalla kahvitauolla, etkä tarvitse tähän edes tietokonetta. Voit esimerkiksi lähettää uudelle kontaktillesi ennakkoon määrittelemäsi follow-up sähköpostin, soittaa, lisätä itsellesi tehtäviä jne. Nopeus ja proaktiivisuus antaa hyvän kuvan yrityksestäsi liidille.

HubSpot-appsi hyödyntää tekoälyä, joten sen suoritus paranee käytössä ajan mittaan. HubSpot appsi on maksuton ja se on saatavana iOS ja Android-puhelimiin.

PS. Tiesithän, että HubSpot CRM:n saat käyttöösi ilmaiseksi!

Huom. Kyse ei ole määräaikaisesta kokeiluversiosta.

 

HubSpotista löytyy kaikki tarvittava

 

Kuvat: HubSpot ja Pixabay

SHARE THIS STORY | |