Postaa somessa mistä vain - HubSpot pitää huolta analytiikasta

Kirjoittanut Taija Vento - 29 huhtikuuta, 2019

1 min lukuaika

Somemarkkinoinnissa julkaisujen ajastaminen HubSpotiin on erittäin tärkeä toiminto ja se mahdollistaa markkinointisuunnitelman toteuttamisen käytännössä.
Toisaalta sosiaalisen median luonteeseen kuuluu myös nopea reagointi tilanteisiin, ilmiöihin ja keskusteluihin. Aktiivisen somemarkkinoijan pitää postata vaikkapa suoraan tapahtumasta omalla älypuhelimella ja juuri silloin kun rauta on kuumaa, eikä vasta myöhemmin, kun istuu taas tietokoneen ääressä.  

Aiemmin nämä suoraan sosiaalisen median alustalla, esimerkiksi Facebookissa tehdyt julkaisut eivät tulleet mukaan HubSpotin sosiaalisen median raportointiin. Nyt päivitetty HubSpotin social reports -katsaus raportoi tiedot kaikista postauksista siihen kytketyistä sosiaalisen median tileistä riippumatta millä alustalla ne on julkaistu. Raporttiin tulevat jaot, näyttökerrat ja yleisömäärän lisääntyminen.  

Lataa HubSpot-lisenssien vertailu


Kun olet liittänyt HubSpotiin some-tilisi Settings-kohdasta, näet automaattisesti kuluneiden 60 päivän ajalta kaikki sosiaalisen median tilastosi. Käyttö ja analysointi on hyvin yksinkertaista ja nopeaa. Katso tästä ohje miten some-tilit kytketään HubSpotiin.

Päivitetty sosiaalisen median raportointi löytyy Marketing Hub Professional ja Enterprise -lisensseistä.

 

tilaa HubSpot Tänään -uutiskirje

SHARE THIS STORY | |