Suomen ensimmäinen HubSpot Gold Certified Agency

Kirjoittanut Terhi Bergius - 22 huhtikuuta, 2014

1 min lukuaika

Vipu on huhtikuusta 2014 alkaen Suomen ensimmäinen HubSpot Gold Certified Agency. Maailman johtava sisältömarkkinoinnin ja myynnin yhdistävä järjestelmätoimittaja HubSpot myöntää kultaisen sertifikaatin vain niille kumppaneilleen, jotka ovat sekä kouluttautuneet monipuolisesti HubSpot-järjestelmän asiantuntijoiksi että tuottaneet asiakkailleen lisää myyntiä markkinointiautomaation ja sisältömarkkinoinnin keinoin. 

"Kaupallistaminen, markkinointi- ja myyntiprosessin kehittäminen sekä toteutuksen osaaminen tehostavat myyntiä ja tuovat konkreettisia tuloksia," kertoo Vipun toimitusjohtaja Mikael Blomqvist.

Mitä hyötyä asiakasyrityksille on HubSpot Gold -sertifikaatista?

Myyntiprosessin nykyaikaistaminen ja automatisoiminen lähtevät sisältömarkkinoinnin aidosta ymmärtämisestä sekä tarkoitukseen sopivan järjestelmän valinnasta ja käyttöönotosta.

HubSpotin avulla rakennetaan koneisto joka tuottaa jatkuvasti uusia, halutut kriteerit täyttäviä myyntiliidejä. Sen käyttövoimana toimii yrityksen kohderyhmiä kiinnostavan sisällön tehokas tuotanto ja levitys optimoiduista websivuista sosiaaliseen mediaan ja muuhun sähköiseen aktivointiin.

Koska kyseessä on koko markkinointi- ja myyntiprosessin uudistava lähestymistapa, olennainen osa menestymistä on laadukas analysointityökalupakki: tehtyjen toimenpiteiden vaikutukset voidaan mitata ja analysoida nopeasti ja valita sopivat korjaavat toimenpiteet prosessin edelleen hiomiseksi.

Vipu ja HubSpot tarjoavat sinulle:

  1. Laadukkaan sisällönsuunnittelun ja -tuotannon

  2. Tehokkaasti rakennettavan nettisivuston Hubspot CMS-järjestelmää käyttäen

  3. Työkalut sosiaalisen median sisällöntuotantoon, jakamiseen ja seurantaan

  4. Työkalut myyntiliidien hankintaan, hallintaan ja kiinnostuksen vahvistamiseen

  5. Tehokkaan analytiikan, joka auttaa jatkuvasti parantamaan tuloksiasi

 

New Call-to-action

 
SHARE THIS STORY | |