TOP 5 blogiamme 2019

Kirjoittanut Taija Vento - 16 syyskuuta, 2019

2 min lukuaika

Tästä postauksesta voit lukea alkuvuoden 2019 suosituimmat blogimme, jotka ovat keränneet eniten katselukertoja. Toivottavasti saat tästä koosteesta ideoita markkinoinnin kehittämiseen.

HubSpotin omalla analytiikalla suosituimpien blogin listan tekeminen on varsin helppoa. Voit valita haluamasi ajanjakson ja tarkastella mitkä blogit ovat keränneet eniten lukijoita.

Suosituin blogipostaus ei välttämättä ole tuottavin


B-to-B-blogin tärkeimpänä tehtävänä on aloittaa verkkosivukävijän ostopolku konvertoimalla hänestä liidi, sillä muuten et välttämättä saa uutta tilaisuutta tehdä vaikutusta verkkosivukävijään, jos hän lähtee pois sivustoltasi jättämättä yhteystietojaan. Tästä syystä suosituin blogi ei välttämättä olekaan tuottoisin blogi.

Tuottavimpana blogina voidaan pitää niitä, jotka ovat saaneet aikaan eniten Call-to-actionin (CTA) klikkauksia ja konversioita. Nämä ovat yritykselle arvokkaimpia blogeja. Puolestaan ne blogit jotka eivät tuota kävijöitä tai konversioita voidaan poistaa kokonaan näkyvistä. Mikäli blogin aihepiiri on edelleen relevantti, se kannattaa editoida uudeksi versioksi, jossa on terävämpi fokus, parempi hakukoneoptimointi ja houkuttelevampi CTA.

Nyt itse asiaan...


TOP 5 luetuimmat blogipostaukset 2019 alkuvuodelta


  1. 10 vinkkiä verkkosivujen kehittämiseen
  2. Kuusi vinkkiä, joilla B2B-myynti kohtaa asiakkaansa paremmin
  3. Verkkosivujen käytettävyys - 3 perusasiaa
  4. Top 10 ilmaista työkalua (HubSpotista) digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun
  5. Minkälainen sisältö toimii inbound-markkinoinnissa?

 

Entä mitkä ovat olleet tuottavimpia blogejamme?


TOP 5 eniten konversioita tuottaneet blogipostaukset 2019 alkuvuodelta 

  1. 10 vinkkiä verkkosivujen kehittämiseen
  2. Minkälainen sisältö toimii inbound-markkinoinnissa?
  3. HubSpot lisenssit ja hinnoittelu 2018
  4. Mitä markkinoinnin automaatio tarkoittaa käytännössä
  5. Verkkosivujen käytettävyys - 3 perusasiaa


Kuten tästä vertailusta voi nähdä, meidän tapauksessamme paras blogipostaus on myös tuottoisin. Se tosin johtuu siitä, että aihepiiri on isoa kohderyhmää kiinnostava ja sama blogi on julkaistu päivitettynä useaan kertaan vuosien mittaan. Kyseessä on siis varsinainen blogipostausten evergreen.

 

Lataa opas

 SHARE THIS STORY | |