Toteutettu: verkkosivut, jotka tuovat kauppaa

Kirjoittanut Terhi Bergius - 29 April, 2014

1 min lukuaika


Myyvät verkkosivut ei ole urbaani legenda. Sen voi lukea esimerkiksi Suomen Yrittäjien Yrittäjäsanomien numerosta 4/2014 sivulta 28.

Asiakas ja yritys saavat ensikontaktin toisiinsa yhä useammin sähköisten medioiden kautta, ja ostohalukkuus saattaa kypsyä verkossa pitkäänkin ennenkuin on oikea aika käydä myyntikeskusteluja. 

Siksi yrityksen verkkosivujen ja muiden sähköisten kanavien täytyy palvella molempien osapuolien etuja. Potentiaalinen asiakas etsii nopeasti ja helposti saatavaa tietoa ja palvelua. Yritys hakee uusia myyntikontakteja ja tietoja heidän kiinnostuksen kohteistaan. Sama pätee sekä yritys- että kuluttajakaupassa. 

Huutokauppa, joka palvelee netissä

Uutta asiakasvirtaa tuovat verkkosivut nopeuttavat Huutokauppa Helanderin asiakaspalvelua. Yrittäjäsanomien jutussa kerrotaan, kuinka liiketoimintaa lähdettiin kehittämään perinteisellä toimialalla. Oman identiteetin lisäksi määriteltiin asiakasryhmät ja kehitettiin kanavat, jotka tavoittavat ja palvelevat heitä mahdollisimman hyvin. Nyt suurin osa markkinoinnista tapahtuu verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Lue lisää Huutokauppa Helanderin verkkosivuston toteutuksesta.

Arkkitehdeille räätälöity palvelukonsepti

Pohjanmaalainen teollisuusyritys Puucomp päätti helpottaa arkkitehtien, suunnittelijoiden ja asentajien haasteita liike- ja toimitilarakentamisen sisäverhous- ja julkisivupintojen toteuttamisessa. Syntyi arkkitehtipalvelu Surf, joka konkretisoi arkkitehdin tavoittelemat ideat käytännössä toimiviksi ja helposti asennettaviksi ratkaisuiksi. Uusasiakashankinnan ydin ovat palvelevat verkkosivut ladattavine materiaaleineen. Asiantuntijapalvelun luonteva alkukontakti syntyy useimmiten sähköisten kanavien kautta. Lue lisää SURF arkkitehtipalvelun kehittämisestä.

Kolmen kohdan ohjelma, sopii kaikille yrityksille

Yrittäjäsanomien juttukokonaisuudessa on myös Jussi Liimataisen yksinkertainen mutta tehokas ehdotus jokaisen yrityksen kehitysohjelmaksi:

  1. Mitä ja minkälaisille kohderyhmille haluamme myydä
  2. Minkälaisen mielikuvan haluamme heille antaa
  3. Mitä tarjoamme: miksi, miten ja missä tuomme lisäarvoa
Vipu Mini 01 - Valitse asiakkaasi  Tutustu myös Yrittäjäsanomien muihin juttuihin.
 
 
SHARE THIS STORY | |