Vipu yhteistyöhön Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa

Kirjoittanut Taija Vento - 03 heinäkuuta, 2019

1 min lukuaika

Vipu International Oy ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ovat allekirjoittaneet partnerisopimuksen 2.7.2019. Vivun tavoitteena yhteistyölle on tarjota työharjoittelupaikkoja sekä harjoitustöitä markkinoinnin, myynnin ja ICT-alojen ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita inbound-markkinoinnista ja markkinoinnin automaatiosta.

Vipu suunnittelee tekevänsä partneriyhteistyönä erilaisia projekteja opiskelijoiden kanssa. Monelle Haaga-Helian opiskelijalle HubSpot on tullut tutuksi opintojen aikana, jolloin nämä voivat helposti lähteä mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin.

”Mukaan voisi ottaa myös muiden koulutusohjelmien opiskelijoita ja yhdistää erilaista osaamista”,  toimitusjohtaja Jussi Liimatainen suunnittelee. Meillä työskentelee jo useita Haaga-Heliasta valmistuneita tradenomeja, ja olemme kiinnostuneita rekrytoimaan heitä lisää. ”Erityisesti markkinoinnin, myynnin ja ICT-puolen opiskelijat kiinnostavat. Haluaisimme myös harjoittelijoita Haaga-Heliasta”,  Jussi Liimatainen kertoo.

Teemu Kokko ja Jussi Liimatainen


Partnerisopimus allekirjoitettiin tiistaina 2.7. ja allekirjoitustilaisuudessa olivat mukana myös käytännön yhteistyöstä vastaava, itsekin Haaga-Heliassa opiskellut Marketing Specialist Taija Vento sekä Haaga-Helian puolesta rehtori Teemu Kokko ja asiakkuuspäällikkö Riku Korosuo.

Markkinointiteknologiayritys Vipu International Oy on Haaga-Helian uusin partneri. Yritys on sertifioitu HubSpot-osaaja ja HubSpot Diamond Partner Suomessa.

 

Lisäys 29.8.2019: Katso myös video kuinka nimikkoluokkamme Haaga-Heliassa muuntui rennoksi Beach Houseksi!

20190809_115921-1

SHARE THIS STORY | |