Inbound tuottolaskuri Maksuton konsultointi

Sanasto: HubSpot

Kirjoittanut Vipu International - 13 maaliskuuta, 2017

Termi HubSpot viittaa ennen kaikkea HubSpot-järjestelmään, joka yhdistää markkinoinnin automaation, myynnin automaation, sekä CRM-järjestelmän yhteen selkeään pakettiin. HubSpot-termiä käyttävät erityisesti HubSpot-partnerit ja HubSpot-asiakkaat. Osana Sanasto-sarjaamme, haluan avata logiikkaa, jolla Vipu käsittelee tätä termiä, sekä miksi juuri näin.

 

 hubspot-growth-stack-vipu.png

HubSpot Growth Stack - kasvukerrokset:

HubSpot Marketing, HubSpot Sales, HubSpot CRM

 

1. Kenelle "HubSpot" on merkittävä:

HubSpot-järjestelmä koostuu kolmesta pääosasta, joilla kullakin on oma merkityksensä eri käyttäjille. HubSpot-järjestelmä on HubSpot-yrityksen (NYSE: HUBS) käsialaa, ja sitä käyttävät pienistä suuriin yrityksiin laaja kirjo yrityskäyttäjiä. Tässä merkittävimpien osien suurimmat hyötyjät:

  • HubSpot Marketing - markkinoinnin automaatio helpottaa erityisesti markkinoinnin työtä.
  • HubSpot Sales - myynnin automaatio helpottaa erityisesti myynnin työtä.
  • HubSpot CRM - CRM-järjestelmä helpottaa erityisesti myynnin johdon työtä.

Kaikissa järjestelmän osissa hyötyjinä ovat myös mm. johto, ICT, analytiikka sekä data, asiakaspalvelu, viestintä, sekä kehitystehtävistä vastaavat tahot.

Tyypillisimmillään mukana on HubSpot-partneri kuten me Vipulaiset, jotka auttavat näitä eri osapuolia järjestelmän osien käytössä, vaiheittain, (erityisesti Vipun painotukselta) siirtäen mahdollisimman paljon tietotaitoa organisaatiolle itselleen.

 New call-to-action

2. Miten "HubSpot" määritellään:

hubspot.jpgSanalla HubSpot viitataan pääasiassa digitaaliseen HubSpot-järjestelmään, joka automatisoi markkinointia sekä myyntiä. HubSpotin voidaan hyvällä omallatunnolla sanoa olevan helppokäyttöisin markkinoinnin automaation järjestelmä. HubSpot-nimeä kantaa myös yritys järjestelmän taustalla.

Mainitusti järjestelmässä on kolme osa-aluetta, joten on merkittävää että selkeyden vuoksi keskustellessa HubSpotista selventää mitä osa-aluetta erityisesti käsitellään.

 

a) HubSpot Marketing:

hubspot-marketing-demo-vipu.png

Yhdistä koko markkinoinnin käyttämä arsenaali ja monista tuotetut tulokset. HubSpot markkinoinnin automaation työkalu mahdollistaa erityisesti online-markkinoinnin luomisen, mittaamisen, automaation sekä optimoinnin yhdestä paikasta.

HubSpot Marketing -järjestelmällä ylläpidetään laajoja monikielisiä verkkosivuja helppokäyttöisen CMS-järjestelmän kautta, luodaan hakukoneoptimoituja blogikirjoituksia, rakennetaan lomakesivuja ilman että IT-osaston tarvitsee osallistua työstöön, käynnistetään automoituja email-kampanjoita ja workflow-sarjoja, personoidaan dynaamisella sisällöllä verkkosivuja sekä kootaan kohdeyleisöstä täsmällistä tietoa myynnin käyttöön.

Poikkeavana muihin markkinoinnin automaatiojärjestelmiin kaikki tämä on tehty HubSpot Marketing -järjestelmässä pitäen erityistä huomiota helppokäyttöisyyttä kohtaan.

 

b) HubSpot Sales:

hubspot-sales_demo_poster-vipu.png

Kiihdytä myyntisi vauhtia ja nosta tuottavuus aiempaan verrattuna kosmisiin tasoihin saakka! Kukapa ei turhautuisi arvailun pohjalta myymisestä ja turhista tehtävistä, josta johtuen HubSpot Sales on rakennettu vähentämään myynnin ylimääräistä työtä.

HubSpot Sales antaa sinulle täyden repertuaarin työkaluja myynnin skaalaamiseen ilman että työtaakkaa lisätään, vaan nimenomaan vähennetään.

Tee prospektointi automaattisesti, luo ja testaa monikäyttöisiä email-pohjia, tiedä välittömästi kun liidisi avaavat sähköpostejasi ja palaa heille oikeassa hetkessä, silloin kun olet heidän mielensä päällä.

Tervetuloa ystävälliseen puoleen myymistä.

 

c) HubSpot CRM:

hubspot-crm-demo-vipu.png

Kasvata ja seuraa myynnin pipelinea ennenäkemättömillä tavoilla ja tiedoilla. HubSpot CRM antaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää kontaktejasi, diilejäsi, sekä myynnin suppiloa ilman sotkuisia taulukoita ja turhaan monimutkaistettuja toiminnallisuuksia.

HubSpot CRM on myös liima myynnin ja markkinoinnin välillä, kun halutaan mahdollistaa jatkuva mittaus sekä toimenpiteiden ohjaus näiden kahden toiminnon välillä. Jokainen asiakas, asiakkuus ja tuloksia tuottava yksityiskohta on näpeissäsi.

Voit linkittää HubSpot CRM:n helposti Gmailiin ja Outlookiin, jonka lisäksi voit lähettää sähköpostia, bookata tapaamisia ja jopa soittaa suoraan CRM:stä. Jokainen toiminto kirjautuu järjestelmään automaattisesti suoraan silloin kun sitä työstetään.

HubSpot CRM on heti ensimmäisestä käynnistämisestä alkaen synkattu suoraan HubSpot Marketing -järjestelmän kanssa samaan tietokantaan, jolloin tiedät myös mitä aineistoja liidit ovat ladanneet, mitä markkinointia he ovat kohdanneet ja lukeneet, sekä ymmärrät paremmin missä vaiheessa ostoprosessia he juuri nyt kulkevat.

Myyntisi starttaa HubSpot CRM:stä.

 

3. Miten muutoin "HubSpot" voidaan käsittää:

Vipu-HubSpot-Diamond-Partner.pngHubSpot-järjestelmää tarjoaa moni HubSpot-partner myös Suomessa. Vipu International on ollut ensimmäinen HubSpot-partner Suomessa vuonna 2010, nykyään HubSpot Diamond-partner, ja alusta asti olemme tarjonneet sertifioituja HubSpot-palveluita, jotka tähtäävät asiakkaidemme pitkäaikaiseen menestykseen.

HubSpot-termiä saatetaan käyttää eri tahojen toimesta harhaanjohtavasti siten, että tietty partneri olisi yhtä kuin HubSpot, vaikka näin ei ole. Ostava organisaatio tekee tyypillisimmillään sopimuksen sekä kotimaisen palveluntarjoajan kanssa, että HubSpot-järjestelmää kehittävän HubSpotin (NYSE: HUBS) kanssa suoraan. Tällä tavoin ostava yritys varmistaa, että vaikka partner-suhde kotimaisen HubSpot-edustajan kanssa muuttuisi, yritykselle itselleen aina jää HubSpot-järjestelmä omaan käyttöön.

tilaa HubSpot Tänään -uutiskirje

 

Vipun Sanasto-sarja

Sanasto-sarja käsittelee monia markkinoinnin sekä myynnin termejä, joita vilisee nykyisessä online-pelikentässä – usein eri ihmisille erilaisilla merkityksillä.

Kattava kokonaiskuva syntyy vain lähestymällä aiheita useammasta näkökulmasta. Kun haluat tietää lisää miten hyödynnät näitä konsepteja töissäsi, suosittelemme lukemaan Ideoitamme sekä tutustumaan Vipun HubSpot-palveluihin, jossa termit kääntyvät käytännön toimenpiteiksi.

SHARE THIS STORY | |