<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=920230101720618&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Muutosjohtaminen on tärkein tekijä onnistuneessa CRM-käyttöönotossa


torstaina 1.6. klo 15:00 - 15:45

 

Tervetuloa Vivun järjestämään webinaariin, jossa käsitellään muutosjohtamisen tärkeyttä osana CRM-järjestelmän käyttöönottoprojektia. Teknologia on vain yksi osa onnistunutta järjestelmän käyttöönottoa. Todelliset hyödyt saavutetaan vasta, kun käyttöönotto on suunniteltu huolellisesti ja loppukäyttäjät ovat valmisteltuja ja sitoutuneita muutokseen.

Webinaarissamme käsitellään, mitä kaikkea muutosjohtaminen teknologian käyttöönotossa sisältää ja miten se nivoutuu ja näkyy ennen varsinaista käyttöönottoa, sen aikana ja sen jälkeen. Kerromme, miten hyvin suunniteltu ja vedetty johtamisen muutos vähentää vastarintaa, nopeuttaa investoinnin takaisinmaksuaikaa ja ennen kaikkea varmistaa muutoksen tavoitteiden ja hyötyjen toteutumisen.

Toimitusjohtajamme Jussi Liimatainen jakaa kokemuspohjaisia ajatuksiaan muutosjohtamisesta ja miten se näkyy HubSpot-järjestelmän käyttöönotoissa. Webinaarin aikana saat myös käytännön vinkkejä ja eväitä onnistuneeseen muutosjohtamiseen.

Varmistamme, että saat tarvitsemasi tiedot sekä teknisen käyttöönoton että onnistuneen muutosjohtamisen tueksi. Me Vivulla olemme valmiita auttamaan sinua HubSpot järjestelmän käyttöönotossa ja muutosjohtamisessa.

Tervetuloa webinaariin kuulemaan toimitusjohtajamme Jussi Liimataisen kokemuspohjaisia ajatuksia muutosjohtamisesta.

 

Tallenne tulossa

Muutosjohtaminen on yhdistelmä suunnitelmallisuutta,
johdonmukaisuutta, hallittua operatiivista toimintaa ja tulosten seurantaa.