Digitaalinen myyntikanava haltuun

SELKEÄT ASKELMERKIT LENTÄVÄÄN LÄHTÖÖN

 

 

5 Tehokasta myyntiprosessin vaihetta (1).jpg

5 VAIHETTA DIGITAALISEN MYYNTIKANAVAN HALTUUNOTTOON

90% ostajista etsii ensin tietoa verkosta - myös B2B-puolella.

Kun ostokäyttäytymisessä on tapahtunut valtava muutos, kysytään usein, miten se voidaan kääntää voitoksi? Miten asiakasarvoa tuotetaan tässä tilanteessa? Voisivatko nettisivut ja some-näkyvyys toimia hyvien liidien tuottajana ja myynnin kasvattajana?

Miten muuttua haasteiden edessä?

Vanhat toimintatavat eivät enää päde muuttuneessa tilanteessa, joten muutos on välttämätön ennemmin tai myöhemmin. Digitaalisen myyntikanavan haltuunotto avaa tien asiakkaan ostoprosessin eri vaiheisiin ja mahdollisuuden löytää jo verkossa varteenotettavat asiakkaat - myös globaalisti. Muutokseen voi lähteä kokonaisvaltaisesti tai vähintäänkin vaihe vaiheelta edeten.

Pelikenttä on uusi. Hyödynnä tilanne tuloksellisesti

ISM on kokenut kumppani, jonka matkassa löydät askelmerkit nopeasti. Luotsaamme yrityksesi muutosprosessin läpi 5 vaiheen kautta. Selkeästi etenevä prosessimme tuo tuloksia - ja uskoa muutoksen onnistumiseen. Varmistamme tulokset valmentamalla ja viemällä muutokset toteutukseen saakka - koko tiimin toimintatapaa muuttaen.

 

Tietopaketti toimitusjohtajille


Kansainvälinen tiimimme on valmis viemään prosessin läpi myös kansainvälisissä organisaatioissa. Tartu muutokseen ja tutustu tietopakettiimme: Näin kasvatat yrityksesi asiakasymmärrystä ja tulosta.Lataa

logoism8.png

Asiakas on digiajan myynnin ja markkinoinnin keskiössä.

Jotta digitaalisessa ostoympäristössä voi tarjota hyvän asiakaskokemuksen ja pärjätä kilpailussa, on myynnin ja markkinnoinnin liittouduttava yhteen. Me kerromme miten. Tutustu nopeisiin tuloksiin.

 

Lue lisää

 

logoism5.png

Tehosta myyntiä ja tuloksentekoa

Myyntijohtaja näin tehostat yrityksesi myyntiä ja markkinointia.

 

 

Lue lisää

Tuloksia

Lataa myynnin tietopaketti

New Call-to-action