Tehokas myynnin ja markkinoinnin
johtaminen muutoksessa

 

VALMENTAEN PYSYVIÄ MUUTOKSIA

Nopeat tulokset motivoivat jatkamaan muutosta

 

Muutos ei ole todellinen muutos, jos sitä ei viedä käytännön toteutukseen koko tiimin osalta. Moni muutosprosessi tyssää siihen, että opittua ei jostain syystä ryhdytä toteuttamaan. Muutosta vastustetaan - jos ei aktiivisesti niin passiivisesti - vähitellen uudet opit unohtaen.

Siksi valmennus on avaintekijä prosessin onnistumisessa. Nopeilla tuloksilla myös motivaatio toteuttaa uudistuksia kasvaa koko organisaatiossa.

 

Lopeta siis pähkäily ja prosessien suunnittelu. Tuo meille haasteesi, niin etsimme sille digitaalisen myynnin ratkaisun. Viemme yrityksesi kätevästi digitaalisen tuloksenteon tielle. Toimintatapamme on vahvasti taktisessa ja operatiivisessa tekemisessä. Valmiiksi mietittyjen viiden etenemisvaiheen kautta saat konkreettisia tuloksia. Lähdemme juosten matkaan.

 

Paneudumme vahvasti myyntinne haasteisiin: pohjustamme ja räätälöimme valmiit etenemisvaiheet yrityksellesi sopiviksi ja ryhdymme työhön. Yhteinen työpajamme työstää asioita eteenpäin. Sen jälkeen kokoamme ajatukset konkreettisiksi tavoitteiksi ja työtehtäviksi. Siitä alkaa myynnin ja markkinoinnin koulutus. Kasvatamme systemaattisesti tiiminne digitaalista myyntiosaamista sekä myyntijohtoa ohjaamaan myyntiä uudella tavalla.

Lisäarvoa heti olemassa oleville asiakkaillesi

Emme hukkaa aikaa. Heti alkuvaiheessa tartumme lisäarvon tuottamiseen yrityksesi olemassa oleville asiakkaille. Samalla koko tiimi saa konkreettisen tarttumapinnan  digimarkkinoinnin ja liidituotannon ideaan.Valmennamme myyjäsi myös klousaamaan kaupat tehokkaasti.

 

Yrityksesi haasteisiin paneutuvalla valmennuksella viemme opitut asiat käytäntöön asti ja muutos tehdään näkyväksi. Vain näin muutosprosessi on myös yritykselle kannattava investointi tulevaan.Aloita muutosprosessi heti.

Tilaa johtoryhmällesi Muutosjohtamisen kompassi

 

Lataa

kuusikulmauusi.png

Blogi 

Markkinoinnin tuloksellisuutta mietitään yhä enemmän. Tutustu

blogiin: Tuloksia syntyy, kun toiminta perustuu tietoon, ei olettamuksiin

 

Lue lisää

 

 

 

lappuism.png

Tutustu kokeneisiin asiantuntijoihimme

Prosessimme eri osat ovat integroituja, joten saat kaikki osa-alueet koordinoidusti yhdestä paikasta, myös kansainvälisiin projekteihin.


Ota yhteyttä