<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=920230101720618&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Muutosjohtaminen on tärkein tekijä onnistuneessa CRM-käyttöönotossa

 

Teknologia on vain yksi osa onnistunutta järjestelmän käyttöönottoa. Todelliset hyödyt saavutetaan vasta, kun käyttöönotto on suunniteltu huolellisesti ja loppukäyttäjät ovat valmisteltuja ja sitoutuneita muutokseen.

Webinaarissamme käsitellään muutosjohtamista käyttöönottoprojekteissa. Toimitusjohtajamme Jussi Liimatainen jakaa kokemuspohjaisia ajatuksiaan muutosjohtamisesta ja miten se näkyy HubSpot-järjestelmän käyttöönotoissa. Webinaarin aikana saat myös käytännön vinkkejä ja eväitä onnistuneeseen muutosjohtamiseen.

Kerromme, miten hyvin suunniteltu johtaminen vähentää vastarintaa muutoksessa, nopeuttaa investoinnin takaisinmaksuaikaa ja ennen kaikkea varmistaa muutoksen tavoitteiden ja hyötyjen toteutumisen.


Varmistamme, että saat tarvitsemasi tiedot sekä teknisen käyttöönoton että onnistuneen muutosjohtamisen tueksi. Me Vivulla olemme valmiita auttamaan sinua HubSpot järjestelmän käyttöönotossa ja muutosjohtamisessa.

Tilaisuus pidettiin 1.6.2023.

 

Katso tallenne

Muutosjohtaminen on yhdistelmä suunnitelmallisuutta,
johdonmukaisuutta, hallittua operatiivista toimintaa ja tulosten seurantaa.