<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=920230101720618&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
hubspot-agency-helsinki

Myyntiprosessin johtaminen markkinointidatalla -webinaari

 

Keskiviikko 16.9. klo 8.30 - 9.30

Mukana: 

Jussi Liimatainen, toimitusjohtaja, Vipu

Peter Björkqvist, Chief Revenue Officer, giosg

- Miten markkinointidata tuodaan osaksi myyntiprosessia? Jussi Liimatainen, Vipu 

- Miten giosg on kytkenyt markkinointinsa myyntiin, mitä on jo tehty ja mitä seuraavaksi. Mitä dataa kerätään ja miten sitä jalostetaan? Peter Björkqvist, giosg

---------------------------------------------------

Myynnin johtamisen malli, jossa seurataan tapaamisten, tarjousten, demojen ja kauppojen määrää sekä euroja, jättää täysin huomioimatta myyntiprosessiin vaikuttavan markkinointidatan merkityksen. Näin myynti käyttää liikaa aikaa ostoprosessin alkuvaiheessa oleviin asiakkaisiin, jolloin myynnin tehokkuus kärsii. 

Myös markkinointidatan tuottama lisätieto jää huomioimatta ja markkinoinnin vaikutus kauppaan saakka jää todentamatta. Myynnin tunnuslukuja tarkastellessa kannattaakin aina tarkastella myös markkinoinnin tunnuslukuja.

  • Mitä markkinoinnin tuottamaa dataa sitten pitäisi seurata ja miten?
  • Miten eri lähteistä saatavasta datasta luodaan datamalli myyntiä vauhdittamaan?
  • Miten markkinointi- ja myyntidata saadaan yhteen paikkaan, josta se on helposti luettavissa?
  • Miten välttää sisäiset intressiristiriidat? Ja mitä huomioida kumppanivalinnassa, aikataulutuksessa sekä investoinnissa?

----------------------------------------------------

Liimatainen_2121_profiili
Peter Björkqvist

Ilmoittaudun webinaariin

 

Tule webinaariin kuulemaan käytännön toteutuksista

Giosg  parantaa myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tuottavuutta helppokäyttöisillä chat-palveluilla, älykkäillä chatboteilla ja kohdennetuilla interaktiivisilla sisällöillä, jotka konvertoivat sivustovierailijat myyntimahdollisuuksiksi ja tyytyväisiksi asiakkaiksi.

Vipu tehostaa asiakkaiden myyntiä ja markkinointia sekä suunnittelee toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhdistämme myynnin ja markkinoinnin järjestelmät muihin liiketoimintajärjestelmiin. Integraatioilla ja analytiikalla luomme läpinäkyvän ja reaaliaikaisen johtamisjärjestelmän. 

Koulutuksella ja yhdessä työskentelemällä varmistamme koko organisaation osaamisen, jalkautuksen ja toimeenpanon.