<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=920230101720618&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sales Hub tehokäyttöön

 

Webinaari 21.11.2023

 

Onko teillä HubSpot myynnin käytössä, mutta tuntuu, ettei järjestelmää ehkä hyödynnetä parhaalla mahdollisella tavalla? Ei hätää, ette ole yksin. HubSpot on tehokas järjestelmä, mutta monista syistä sen käyttöönotto voi jäädä vajaaksi. Esimerkiksi henkilöstön vaihdokset tai liian kevyt käyttöönotto voivat vaikuttaa siihen, ettei järjestelmää saada palvelemaan yrityksen tarpeita.

 

Webinaarissa HubSpot konsulttimme Arttu Kettula esitteli Sales Hubin tehokkaita ominaisuuksia käytännön tasolla. Sähköpostityökalun yhdistäminen on yksi yksinkertaisimpia myynnin työtä tehostavia toimenpiteitä, mutta jätetään monesti jostain syystä tekemättä. Arttu näyttää myös, kuinka mobiilisovelluksella voi soittaa, ja kuinka sovellu palvelee myös liikkuvan myyjän elämää. 

 

Riippumatta siitä, käytättekö Sales Hubia asiakkuudenhoitomallin jalkauttamiseen, uusmyynnin tekemiseen tai markkinoinnin tuottamien liidien käsittelyyn, saat webinaarista konkreettisia vinkkejä järjestelmän tehokkaaseen hyödyntämiseen.

 

Nappaa tallenteelta hyödylliset vinkit myyntitiiminne arkeen.

Katso tallenne